วันอังคารที่ 6 มกราคม พ.ศ. 2552

Intro of Jap cuisine



Japanese cuisine has developed over the centuries as a result of many political and social changes. The cuisine eventually changed with the advent of the Medieval age which ushered in a shedding of elitism with the age of Shogun rule. In the early modern era massive changes took place that introduced non-Japanese cultures, most notably Western culture, to Japan.
The modern term
"Japanese cuisine" (nihon ryōri, 日本料理 or washoku, 和食) means traditional-style Japanese food, similar to what already existed before the end of national seclusion in 1868. In a broader sense of the word, it could also include foods whose ingredients or cooking methods were subsequently introduced from abroad, but which have been developed by Japanese who made them their own. Japanese cuisine is known for its emphasis on seasonality of food (旬, shun), quality of ingredients and presentation.


11 ความคิดเห็น:

  1. สวัสดีจ้า

    ทำเรื่องอาหาร เราหิวขึ้นมาทันทีเลย

    มาอัพบ่อยๆนะค่ะ

    ตอบลบ
  2. เค้าชอบกินอาหารญี่ปุ่นมั๊กมากๆๆ

    โออิชิ

    ตอบลบ
  3. น่าหม่ำ ขั้นสุดยอด เลย

    oishi des

    ตอบลบ
  4. ชอบๆๆๆ

    อาหารญี่ปุ่น

    อยากกิน

    ตั้งจัยทำน้า

    สู้ๆไอซ์

    จามาเม้นห้ายใหม่

    ^^

    ตอบลบ
  5. ไม่ระบุชื่อ27 มกราคม 2552 เวลา 06:03

    น่ากิน น่ากิน

    ตอบลบ
  6. ไม่ระบุชื่อ27 มกราคม 2552 เวลา 06:36

    น่าิกินนนน

    ชอบบมากมายยย

    ^oู^

    ตอบลบ
  7. ไม่ระบุชื่อ27 มกราคม 2552 เวลา 10:55

    น่ากินจังเยย ยยยย

    อยากกินอ่ะ


    พาไปกินหน่อยดิ่
    เลี้ยงด้วยนะ

    ตอบลบ
  8. ไม่ระบุชื่อ27 มกราคม 2552 เวลา 11:02

    Good blog, but I think you shouldn't use

    abbreviation for the topic and put more

    details that help your blog is interesting!!

    ตอบลบ
  9. ดูแระอยากไปโออิชิแกรนด์จัง

    555

    ตอบลบ